Calimanesti - Caciulata, Complexul Cozia, 21 - 23 Septembrie 2016

Anunt :

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) organizeaza in perioada 21-23 septembrie, la Calimanesti-Caciulata, in Complexul COZIA, cea de a Xll-a editie a BURSEI si FORUM-ului de TURISM BALNEAR, eveniment specializat, cu participare nationala si internationala

 

Continut:

Bursa si Forum-ul de turism balnear se organizeaza anual, cu sprijinul membrilor OPTBR, in diferite statiuni balneare din tara, in mod itinerant, pentru a oferi acestora posibilitatea sa-si prezinte potentialul natural, infrastructura turistica si de tratament/spa/wellnes, serviciile, posibilitatile de agrement si de relaxare sau de cunoastere a imprejurimilor. Anul  acesta manifestarea se afla la cea de a Xll-a editii.

Bursa si Forum-ul de turism balnear reprezinta  totodata un bun prilej de dezbatere a  unor probleme de importanta majora pentru sectorul de turismul balnear, pentru investitori, pentru toti cei care actioneaza in domeniu (tur-operatori, sectorul medical, autoritati locale, scoli de turism, institutii de cercetare, etc.).

Manifestarea are doua componente :

- Bursa – un cadru expozitional, in cadrul caruia societati de turism balnear si/sau firme si companii cu activitati in domeniu (hotelieri, agentii de turism, producatori/distribuitori de echipamente,  produse si servicii pentru statiunile balneare) isi expun propria oferta, si

- Forum-ul, - cu o agenda de prezentari ce atrag numerosi participanti, datorita selectiei temelor expuse menite sa raspunda nevoilor de informatii si schimb de experienta.

Sunt invitati si asteptati sa participe specialisti si formatori de opinie, manageri si lucratori in turism, din tara si din strainatate. Sunt invitate si asociatii din turism, universitati, alte institutii cu care colaboram sau sunt implicate in activitatea turistica, cu accent pe turismul de sanatate si balnear.

Manifestarea se bucura de sustinerea Organizatiei Mondiale a Turismului  (OMT) si a Asociatiei Europeane a Statiunilor Balneare (ESPA) in al caror calendar de evenimente este inclusa. De asemenea se bucura de Patronajul si sustinerea Autoritatii Nationale pentru Turism.

Partener in aceasta organizarea actiunii este S.C. CALIMANESTI CACIULATA SA, care se bucura sa va puna la dispozitie cele mai bune servicii.

 

Save