Editia 2018, a XlV-a , a Bursei si Forum-ului de Turism Balnear, devenit un eveniment de reper in seria manifestarilor specializate de pe piata turistica romaneasca se va desfasura la Covasna, in perioada 19-22 septembrie: Sunt invitati o serie de specialisti din tara si din strainatate, societati comerciale de turism balnear, agentii de turism, firme cu activitati legate de turismul balnear si de spa, reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale.

Temele principale ale FORUM-ului  sunt: schimburi de informatii prin studii de caz din tari cu o experienta veche in domeniu, necesitatea certificarilor si acreditarilor pentru un acces mai facil pe piata europeana, evolutia trendului “spa/wellness” in turismul balnear romanesc, calificarea personalului, relatiile cu autoritatile.

La expozitia organizata cu acest prilej ( BURSA) vor expune hoteluri cu baze de tratament care isi vor prezenta potentialul si ofertele, agentii de turism, alte  firme de servicii si produse destinate sectorului, etc.

Sunt invitate sa participe si alte firme din turism sau cu activitati correlate cu turismul balnear/spa; pentru alte informatii, puteti contacta : optbr[@]bluescreen.ro