Save the Date: Congresul turismului balnear și de wellness al României, 1-3 octombrie 2024

Cea de-a XVIII-a ediție a Congresului turismului balnear și de wellness al României, OPTBR, va avea loc în perioada 1-3 octombrie, în Eforie Nord.

Partener: despreSpa.ro

Locație: Ana Hotels Europa

Ca în fiecare an, Congresul va fi un bun prilej de întâlnire, într-un mediu propice colaborării și schimbului de idei, între prestatorii de servicii balneare, de wellness și spa cu reprezentanții agențiilor de turism și alte entități economice implicate în industria balneară, cum ar fi distribuitori de echipamente specializate și furnizori de servicii și produse dedicate acestui sector.

Din agendă nu va lipsi  Gala Premiilor Turismului Balnear și de Wellness din România – ediția a IV-a, un eveniment special care va aduce laolaltă pe cei mai merituoși protagoniști ai industriei, pe care îi vom onora pentru eforturile lor de a crea experiențe inedite, de a promova ospitalitatea de înaltă calitate și de a contribui la dezvoltarea continuă a turismului balnear și wellness în țara noastră.

Detalii privind programul și posibilitatea de înregistrare vor urma în curând. Până atunci, vă rugăm să salvați data în agenda dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *