Hotel O3zone

Hotelul O3zone, deschis pe baza conceptului de Spa, Natură & Conferințe, situat în centrul stațiunii, orientat spre Stânca Șoimilor, are poziția de leader atât ca amplasare, cât și din punct de vedere al calității serviciilor oferite.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia clientilor 117 camere, restaurant, 2 baruri, internet wireless in lobby si mezanin, piscina acoperita, sala de fitness, tenis de masa, 3 sali de conferinta cu capacitati intre 25 si 200 locuri, centru SPA (sauna umeda, sauna uscata, Jacuzzi, cabinet de masaj cu diferite terapii, un cabinet de masaj pentru cupluri, dus Vichy, hidroterapie), spalatorie/calcatorie, centru inchirieri articole sportive.

Facilitati camere: Complexul dispune de 117 camere, din care 20 matrimoniale, 91 twin, 5 apartamente, 1 apartament de lux. Camerele dispun de baie cu cada/dus, TV cablu, aer conditionat, minibar, uscator de par, telefon, seif, balcon , internet wireless.

Servicii de masa: Restaurantul clasic are o capacitate de 120 locuri si oferă oaspeţilor preparate de neegalat, îmbinând bucătăria clasică cu cea regională.

Spa & wellness

Spa-ul oferă programe atât pentru cei care vin special pentru acestea, dar și pentru oricine trece pragul hotelului.

 

  • Ritualuri: exfolieri, împachetări corporale şi masaj de relaxare. Experienţe unice spa şi combinaţii de terapii pentru prelungirea relaxării, răsfăţului şi sănătăţii.
  • Terapii pentru cupluri: un ritual al senzaţiilor şi deliciilor, adecvat atât pentru ea cât şi pentru el. Un tratament complet al feţei şi corpului oferit de exfoliere, împachetare, minifacial şi masaj.
  • Terapii corporale: exfoliere şi împachetare cu extract de cacao columbiană ce reduce stresul şi catifelează pielea. O terapie ca un desert „fondue chocolat”
  • Terapii de sănătate: relaxarea muschilor, eliberearea de stres, creşterea vigilenţei corpului, îmbunătăţirea circulaţiei şi eliberarea de toxine.
  • Terapii cu Gerovital: tratamentul Gerovital Equilibrum pe bază de acid hialuronic regenerează țesuturile, estompează liniile fine și profunde, tenul devenind mai tânăr, mai luminos și mai sănătos.
  • Masaje: un mix de arome, relaxare şi destindere. Un masaj complet pentru faţă şi corp combinat cu arome de lavandă, rozmarin sau citrice, ce redau starea de bine a întregii fiinţe.

 

 

Date de contact Hotel O3zone:

Adresa: Aleea Sfânta Ana, Nr. 2, Băile Tuşnad, 535100 Romania
Tel: 0040 266 335 397, 0040 266 335 406,  0040 266 335 409
E-mail: rezervari@o3zone.ro
Site: http://o3zone.ro/contact/

 

Hotel Tusnad

Hotelul Tuşnad este situat în Băile Tușnad, stațiune de renume internațional atât prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare cât și prin cadrul natural extraordinar și aerul ozonat. Stațiunea este situată în centrul țării, la 30 km de Sf Gheorghe, 60 km de Brașov și 30 km de Miercurea Ciuc, pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, în apropierea Lacului Sf Ana.

Hotelul dispune de 108 camere din care 23 modernizate şi  85 camere standard de 2*, restaurant clasic, bar de zi. Hotelul este legat de baza de tratament printr-o pasarelă.

Puteţi beneficia de pachete de tratament balnear de recuperare, reconfortare şi cure profilactice (tratarea şi prevenirea riscului de apariţie a bolilor cardio-vasculare, antistres, prevenirea şi combaterea obezităţii) de la 5 până la 12 zile.

Facilităţi

  • Camerele sunt dotate cu baie, TV cablu, telefon internaţional, balcon.
  • Parcare proprie păzită, cameră de bagaje
  • Personal la recepţie 24 h
  • Coafură şi cosmetică
  • Xerox, internet

  • Date de contact: Hotel Tusnad 
    Adresa: Str. Oltului 87, Baile Tusnad, Jud. Harghita, Romania
    Tel: 0266 335 558 ; 0752 199 620
    Fax: 0266 335108
    Rezervari: 0755 086 413
    Emailhoteltusnad@tusnad.ro
    Site: www.tusnad.ro

 

Baza de tratament

Întruneşte o paleta largă a metodelor de tratament specific cu factori terpeutici naturali: ape minerale carbogazoase, mofetă, proceduri de medicină fizică şi kinetoterapie sub formă de cură balneară (terapeutică, de recuperare, profilactică primară și profilactică secundară)

Kinetoterapia

Terapia prin mişcare se poate folosi în programele: terapeutice; de recuperare; profilactice (kinetoprofilaxia).

Hidrokinetoterapia

Utilizarea apei minerale ca mediu de facilitare pentru programele de kinetoterapie. Temperatura apei minerale este de "indiferenţă" 26-31°C temperatură la care se produc efecte microrelaxante şi antialgice. Durata şedinţei este de 10 minute în primele zile ajungându-se la 20-30 minute către finalul curei.

Electroterapia

Terapie fizicală care foloseşte forme diferite de curent electric (curent galvanic, curent de joasă frecvenţă, curent de medie frecvenţă, curent de înaltă frecvenţă – unde scurte, microunde, ultrasunete), radiaţii infraroşii, ultraviolete şi lasser, câmpuri magnetice de joasă frecvenţă.

Masoterapia

Un grupaj de exercitări mecanice de tip manual asupra tegumentelor.

Termoterapia locală

Folosește ca factor terapeutic vectorul temperatură care poate fi transferată corpului prin intermediul unui suport termic cum ar fi parafină. Parafina se aplică sub formă de placă de parafină la temperatura de 50°C circa 15-20 minute

Hidroterapia,

Balneaţia externă cu apă minerală carbogazoasă în scop terapeutic, pentru factorul termic, de presiune, biochimic (bioxidul de carbon dizolvat în apă), a micromasajului bulelor de gaz, cu efect vasodilatator. Temperatura apei este de 32-34°C. Durata şedinţei este de 15 minute.

Hidromasajul,

duş subacval parţial şi general, sub formă de jet de apă sub presiune proiectat de tegument. Presiunea jetului de apă este de 2-4 kg/cm2

Afecţiuni tratate:

  • cardiovasculare (în principal): cardiopatie ischemică cronică, sechele după infarctmiocardic la min.3 luni după externare, hipertensiune arterială esenţială, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecţi cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare.
  • reumatismale (artrită reumatoidă, boli inflamatorii cronice, spondiloză etc.)
  • boli ale sistemului nervos (sechele după accident vascular cerebral, nevroză  astenică),
  • afecţiuni digestive (gastroduodenită cronică, ulcer gastric şi duodenal cronic, afecţiuni ale vezicii şi căilor biliare, hepatite cronice),
  • endocrine (hipertiroidie, hipotiroide, boala Basedow),
  • metabolice și nutriție (diabet zaharat, obezitate)
  • boli ale rinichiului și căilor urinare

 

TOP
Traducere »