PROTOCOL DE COLABORARE intre OPTBR, ANSBBR, ARB, SRMFRB, Asociația Fabrica de Sănătate

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR),
reprezentată prin dl Nicu Rădulescu, Președinte și dl Janos Fulop-Nagy, Prim-Vicepreședinte

Asociația Națională a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România (ANSBBR),
reprezentată prin dl Gheorghe Baciu, Președinte,

Asociația Română de Balneologie (ARB),
reprezentată prin dl Constantin Munteanu, Președinte și doamna Gabriela Dogaru, Prim-Vicepreședinte

Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB),
reprezentată prin dl Corneliu Dan Blendea, Președinte,

Asociația “Fabrica de Sănătate. Cluster Inovativ”,
reprezentată prin dl Valentin Adrian Iliescu, Președinte

Numite în continuare Părți

Având în vedere intenția comună de a promova turismul balnear prin acțiuni comune sau de sprijinire a celorlalte Părti în activitățile pe care le inițiază una dintre ele, Părțile au hotărât încheierea prezentului Protocol în vederea colaborării în interesul dezvoltării și susținerii sectorului de turism balnear, după cum urmează:

1. Părțile vor elabora anual o listă cu priorități pentru segmentele pe care le reprezintă (mediul asociativ patronal, reprezentanții autorităților locale, mediul academic din domeniul balneologiei), care sa fie realizate și promovate în comun cu scopul dezvoltării turismului balnear.

2. Părțile vor promova acțiunile pe care le organizează în baza listei comune de priorități, pe canale proprii de informare și publicitate, în scopul susținerii lor.

3. Părțile vor organiza în comun conferințe, dezbateri, simpozioane, sesiuni de lucru, etc, pe teme de interes comun și vor colabora la lansarea de campanii de informare si promovare a acestora.

4. Părțile vor colabora la realizarea diferitelor evenimente (Congresul de Turism Balnear, expoziții, festivaluri, etc) și le vor promova pe căile specifice.

5. Părțile vor colabora la lansarea unor inițiative legislative care se referă la sectorul de turism balnear și sunt in interesul organizațiilor partenere.

6. Protocolul are valabilitate de un an de zile de la data semnării de către Părți, cu prelungire automată, pentru noi perioade de un an, dacă niciuna din părti nu notifică celeilalte, cu 30 de zile înaintea expirării perioadei de valabilitate, cererea expresă de încetare a valabilității sale. Partea care are inițiativa amendării prezentului Protocol în termenul amintit va trimite celorlalte părți spre analiză, în scris, propunerile respective.

7. Prezentul Protocol poate fi reînnoit, revizuit sau completat, cu acordul scris al părților, ori de câte ori acestea convin asupra amendamentelor.

8. Părțile vor lua măsuri adecvate pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentului Protocol.

9. Prezentul Protocol a fost încheiat la data de 31 august 2021, în cinci exemplare originale, cu o valoare egală, câte un exemplar pentru fiecare Parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *