Congresul Turismului Balnear și de Wellness al României, OPTBR, 17-19.10.2023, Băile Tușnad

Avem deosebita plăcere să vă invităm la cea de-a XVII-a ediție a Congresului turismului balnear și de wellness al României, OPTBR, pe care în acest an îl organizăm în parteneriat cu despreSpa.ro, în perioada 17-19 octombrie 2023, în Băile Tușnad.

Suntem bucuroși să anunțăm că vom fi oaspeții hotelurilor O3zone**** și Ciucaș***, două hoteluri reprezentative, membre ale organizației noastre. Aceste hoteluri sunt recunoscute pentru ospitalitatea lor de excepție, dar și pentru profesionalismul serviciilor oferite.

Va fi o ediție specială pentru că în acest an Organizația Patronală a Turismului Balnear din România împlinește 30 de ani de activitate. Pentru membrii fondatori, această ediție omagială este un moment de aducere aminte cu bucurie, de reflectare asupra drumului parcurs, susținut de pasiunea și de viziunea lor. Pentru cei care au intrat mai recent în această familie, Congresul reprezintă o oportunitate unică de a învăța din experiența primilor, de a se conecta cu profesioniști de calibru, dar și de a promova noi idei și perspective.

Evenimentul este un bun prilej de întâlnire, într-un mediu propice colaborării și schimbului de idei, între prestatorii de servicii balneare, de wellness și spa cu reprezentanții agențiilor de turism și alte entități economice implicate în industria balneară, cum ar fi distribuitori de echipamente specializate și furnizori de servicii și produse dedicate acestui sector. Prin aceasta, Congresul nu numai că întărește conexiunile între diversele entități din industrie, ci contribuie și la dezvoltarea sectorului balnear, wellness și spa în ansamblu.

Congresul va culmina cu Gala Premiilor Turismului Balnear și de Wellness din România – ediția a III-a, un eveniment special care aduce laolaltă cei mai merituoși protagoniști ai industriei, onorându-i pentru eforturile lor de a crea experiențe inedite, de a promova ospitalitatea de înaltă calitate și de a contribui la dezvoltarea continuă a turismului balnear, de spa și wellness în țara noastră.

În scurt timp, vom reveni cu informații referitoare la agenda evenimentului și pentru înscrierea la premii.

Pentru orice informație suplimentară vă rugăm să ne contactați la e-mail: optbr@bluescreen.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *