Adunarea Generală a Alianței pentru Turism (APT); preluarea președinției rotative a Alianței de către OPTBR, 1 august 2022

Luni, 1 august, a avut loc Adunarea Generală a Alianței pentru Turism (APT), la Ana Hotels Europa, Eforie Nord. OPTBR a participat cu o delegație compusă din: dl președinte Nicu Rădulescu, dl prim-vicepreședinte Janos Fulop-Nagy, dna vicepreședinte Iuliana Tasie și dl vicepreședinte Akos Molnar.

Cu prilejul Adunării, OPTBR a preluat, pentru următoarele 6 luni, mandatul președinției rotative a Alianței, prin dna Iuliana Tasie, de la Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), reprezentantă de dl Daniel Mischie.

Agenda evenimentului a cuprins:

-Bilanțul mandatului Alianța pentru Turism sem. I 2022 (deținut de HORA),
-Prezentări ale grupurilor de lucru APT: activitate sem. I 2022 (GL OMD/Promovare / GL Incoming / GL Transformare APT  /GL Forța de muncă / GL Fonduri UE),
-Conferința de presă in care au fost detaliate principalele teme din agenda de lucru a APT.

Alături de reprezentanți ai asociațiilor membre APT, au fost prezente și oficialități din Guvernul României și reprezentanți ai autorităților locale, dl George Agafiței, Consilier al Prim-Ministrului României, dl Marius Budăi, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, dna Tudorița Lungu, Secretar de Stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, dl Vergil Chițac, Primarul Municipiului Constanța.

Programul intâlnirii de luni a inclus și o Masă rotundă cu tema: ”OMD – placa turnantă a reformei în turismul românesc”, în cadrul căreia au fost analizate propuneri privind promovarea României în exterior și instrumentele necesare pentru punerea în practică, dar și căi pentru implementarea eficientă a noilor reglementări, cu focus pe OMD național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *