Romexpo anunță TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI – ediția toamnă 2023!

În perioada 9 – 12 noiembrie 2023, Romexpo organizează TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI, ediția de toamnă, în Pavilionul B2.

Târgul de Turism al României continuă tradiția la a 48-a ediție!

•  Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.
Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țară noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și prin organizarea de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile din domeniu.
Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
Prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Participarea la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2023, reprezintă cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist, în mediul fizic.

OPTBR și Romexpo vor continua parteneriatul de succes derulat în anii precedenți și la această ediție unde membrii organizației vor beneficia de tarife reduse pentru chirie spatiu interior net neamenajat:
• 45 Euro / mp + TVA – stand cu 1 latura libera;
• 47 Euro / mp + TVA – stand cu 2 laturi libere;
• 49 Euro / mp + TVA – stand cu 3 laturi libere;
• 51 Euro / mp + TVA – stand insula.

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.targuldeturism.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *