despreSpa.ro lansează SpaEdu, prima Academie românească de Spa Management

Toamna se numără… viitorii Spa Manageri și lideri în domeniu Spa

Dacă până acum, singura opțiune de specializare pentru Managerii centrelor Spa, Wellness și Balneare din România erau cursurile de spa management din afara țării, de azi profesionistii Spa vor avea posibilitatea să urmeze cursuri de specialitate în limba română, la standarde internaționale și adaptate la realitățile și specificitățile pieței din România.

SpaEdu își propune să fie cel mai complex proiect educațional din România dedicat în exclusivitate pieței Spa, o rampă de lansare, de dezvoltare și susținere a profesioniștilor și leaderilor din domeniu.

“De peste 12 ani suntem preocupați de nevoile și provocările pieței Spa, de aceea, am avut de-a lungul timpului mai multe programe gratuite de formare, pe care le-am tratat cu aceeași seriozitate ca pe cele plătite. Suntem creativi și inovativi, am fost deschiși la orice sugestie și ne-am implicat în orice inițiativă națională și internațională care a putut să crească direct sau indirect nivelul calității serviciilor Spa din România și / sau imaginea României ca destinatie Spa internațională.

Acum, prin SpaEdu, mai facem un pas important: asigurăm  Programe de educație pentru excelența în Spa pentru toate nivelele de management – Spa Manageri, Terapeuți Șefi și Recepționeri Șefi – cu ajutorul unei super-echipe de traineri, cei mai buni specialisti Spa din țara noastră”. (Ioana Marian, Fondator despreSpa.ro)

În acest program sunt incluse module tematice ce acoperă toate ariile în care activează sau de care au nevoie managerii din Spa: Customer Care, management operațional, meniul Spa, marketing și comunicare, vânzări, tactici de leadership, aspecte de management financiar și aspecte juridice. 

Mai multe detalii despre SpaEdu, echipa care va susține acest proiect și despre primul program integrat de Spa Management care va debuta în această toamnă puteți citi aici: https://desprespa.ro/spa-edu/

Înscrierile la acest program beneficiază, în perioada de lansare, de o grilă substanțială de reduceri, posibilă prin implicarea sponsorilor.

SpaEdu este condusă de un Executive Board format din profesionisti Spa și un Advisory Board format și din profesioniști externi, cu experiență în programe educaționale postuniversitare: Sergiu Neguț – Co-fondator, Decan și Membru al Board-ului BISM Bucharest, Oana Scarlat – CEO Exec-Edu și alți membrii care aduc valoare prin implicarea și expertiză lor. 

Pentru detalii și înscrieri: https://desprespa.ro/spa-edu/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *